Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzletszabályzat

1. Üzemeltető adatai

 • Név: Kiss Mihaela Florentina e.v.
 • Székhely/Lakcím: 5122 Jászdózsa, Nagy Lajos u. 30/A 
 • Telephely: 5122 Jászdózsa, Nagy Lajos u. 30/A 
 • Levelezési cím: 5122 Jászdózsa, Nagy Lajos u. 30/A 
 • Bankszámlaszám: 10104260-44930800-01004007
   
 • Adószám: 66653987236
 • EU adószám: HU66653987
   
 • Cégjegyzékszám/Nyilvántartási szám: 37213889
   
 • E-mail: kisseteto@gmail.com
 • Telefon:06703623405

 

2. Vásárlás, szerződés

 

 

Regisztráció

Vásárlásra lehetőség van regisztrációval és regisztráció nélkül is. A regisztráció során Önnek kötelezően meg kell adnia vezeték és keresztnevét, e-mail címét, egy választott felhasználónevet és egy jelszót. Az Üzemeltető a regisztrációról e-mailben aktiváló linket küld Önnek, amelynek segítségével véglegesítheti regisztrációját. Sikeres regisztrációt követően Ön bejelentkezhet a Honlapon, ezt követően pedig elkezdheti a rendelést. A Honlapra történő belépést követően Ön jogosult felhasználói adatait bármikor módosítani illetve kiegészíteni a „Beállítások” menüpont alatt és a rendelés során.

A regisztrációja törlését az Üzemeltetőnek írt kérelemmel kezdeményezheti. Az Ön felhasználói adatainak Üzemeltető általi törlését követően eltávolításra kerülnek a rendszerből, az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód. A szolgáltató a regisztrációt követően a hatályos jogszabályokkal és a jelen Üzletszabályzat adatvédelmi rendelkezésekkel összhangban kezeli az Ön adatait.

Termék kiválasztása

A termék kiválasztásához és a bevásárlókosár létrehozásához nem szükséges belépnie vagy regisztrálnia. Ön akár rendelkezik regisztrációval, akár nem, válogathat a termékek között. Az egyes termékek oldalán találhat a termékekhez kapcsolódóan bővebb információt, adott esetben termékleírást, és láthatja a termék nettó és bruttó (vastagon) árát, itt választhatja ki a megrendelni kívánt darabszámot (az alapértelmezett darabszám 1 db). Az Üzemeltető korlátozhatja, hogy egyes termékekre egyszerre mekkora mennyiségben adható le rendelés.

A kiválasztott terméket a „Kosárba teszem” gombra kattintva helyezheti a „Bevásárlókosár”-ba. Bármely navigációs menüpontra kattintva folytathatja a keresést és létrehozhatja az Ön által megrendelni kívánt termékek listáját vagy megkezdheti a rendelés véglegesítését, amely három lépésből áll.

1. lépés

Bevásárlókosár:

A „Bevásárlókosár” gombra kattintva láthatja a megrendelni kívánt termék megnevezését, az egységárát, a rendelt mennyiséget, az összesített bruttó árat termékenként, az esetleges kedvezményt, az összes rendelendő tétel bruttó végösszegét. A rendelési mennyiséget a termék sorában tudja módosítani. A „Kosár ürítése” gombra kattintva a kosár teljes tartalmát tudja törölni, míg az egyes termékek mellett található négyzet pipálásával és a „Kijelöltek törlése” gombra kattintva több terméket, a sorok végén található X-re kattintva pedig az egyes termékeket távolíthatja el a kosárból.

Fizetési és szállítási mód kiválasztása:

A „Bevásárlókosár” oldalán választhatja ki a fizetési és szállítási módot. A kiválasztott mód mellett láthatja a fizetési illetve szállítási móddal kapcsolatos fizetendő pluszköltség(ek)et.

2. lépés

Adatbevitel:

A „Folytatás” gombra kattintva éri el azt az oldalt, ahol második lépésként meg tudja adni felhasználói, számlázási és szállítási adatait.

Ezen a ponton, amennyiben rendelkezik regisztrációval, be tud jelentkezni, és ha korábban nem töltötte ki, meg kell adnia telefonszámát, amennyiben nem természetes személyként vásárol, akkor a cég vagy szervezet nevét, azonosítóját (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószámát; számlázási címét (közterület, település, irányítószám), szállítási címét (közterület, település, irányítószám). Regisztrált felhasználók esetén a rendszer automatikusan kitölti a korábban megadott adatokkal a rendelési felületet.

Amennyiben nincs regisztrációja, az alábbi adatok megadása kötelező rendelése leadásához: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám; amennyiben nem természetes személyként vásárol a cég vagy szervezet neve, azonosítója (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószáma; számlázási cím (közterület, település, irányítószám), szállítási cím (közterület, település, irányítószám).

3. lépés

Adatbeviteli hibák javítása:

A böngésző vissza gombjával visszatérhet az 1. lépéshez, a „Bevásárlókosár” felületére, és módosíthatja kosara tartalmát, a szállítási és fizetési módot. A „Megrendelések összesítése” gombra kattintva pedig a megrendelést véglegesítő felületre, a 3. lépéshez juthat.

Az összesítő oldalon láthatja a megrendelt termékeket, azok egységárát, a rendelt mennyiséget, a bruttó összesített árat, a fizetéssel, szállítással kapcsolatos költségeket, az esetleges engedményt és a minden költséget tartalmazó fizetendő bruttó végösszeget, számlázási és szállítási nevét és címét, valamint email-címét és telefonszámát. Ezen a ponton lehetősége van a böngésző vissza gombjával visszatérni a 2. lépéshez és módosítani felhasználói, számlázási és szállítási adatait.

Megrendelés:

 

Visszaigazolás:

Az elküldött rendelési ajánlat megérkezéséről egy automatikus visszaigazoló levél érkezik az Ön e-mail címére, amely tartalmazza a megrendelés adatait. A visszaigazolás legkésőbb az ajánlat megérkezését követő 48 órán belül megérkezik a megadott e-mail címre.

Amennyiben a visszaigazolás az ajánlat megérkezésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg Önhöz, vagy az Üzemeltető nem fogadja el az Ön ajánlatát, az ajánlat tartalma a továbbiakban nem köti Önt.

Szerződés létrejötte:

 

3. Ár

A termék/szolgáltatás mellett feltüntetett árak bruttó árak, az általános forgalmi adót is tartalmazzák. A termékek vételára ugyanakkor nem tartalmazza a kiszállítás költségét és az egyéb járulékos költségeket, amelyek azonban a rendelést összesítő oldalon feltüntetésre kerülnek.

4. Szállítási határidő és feltételek

A megrendelt termékek szállítási határideje az aktuális raktárkészlettől függ. Amennyiben a rendelés tartalmaz olyan terméket ami éppen ki van fogyva az eladónál , az eladó a lehető leghamarabb jelzi azt a vevőnek és tájékoztatja a további lehetőségekről. Amennyiben egy termék mellett az jelenik meg , hogy 0 a raktárkészlet , a rendelést abban az esetben is le tudja rá , adni . A webáruházban jelzett árukészlet nem napra kész.

Amennyiben az utánvéttel feladott rendelést a Fogyasztó nem veszi át a futárszolgálattól, az oda és a visszaszállítási költséggel kapcsolatos követelést   a Fogyasztó irányába érvényesíteni fogjuk.  Esetlegesen nem átvett csomagok esetén ,amennyiben a Fogyasztó igényli az újbóli feladást , abban az esetben mind két szállítási díj a Fogyasztót terheli.

 

5. Fizetési feltételek

Előreutalás ,  utánvét  ,készpénz.

 

6. Panaszügyintézés

 

Ön a termékkel vagy az Üzemeltető tevékenységével kapcsolatos fogyasztói panaszait az alábbi címen érvényesítheti:

 • Név: Kiss Mihaela Florentina e.v.
 • Levezési cím: 5122 Jászdózsa, Nagy Lajos u. 30/A
 • Telefon:0670/3623405
 • E-mail: kisseteto@gmail.com

Termékekkel kapcsolatos panaszát telefonon , illetve elektromos levél útján közölheti a webáruház üzemeltetőjével. Ezt a legrövidebb időn belül , de maximum 14 napon belül kivizsgáljuk és megpróbáljuk orvosolni a problémát.

Az internetes kereskedelemben hatályos jogszabályok szerint a vevőnek a csomag kézhezvételétől számított 14 napja , van , hogy jelezze , valamilyen oknál fogva szeretné vissza küldeni a terméket , szeretne elállni a vásárlástól.   A vissza küldés költsége a vevőt terheli és az eladónak a termék vissza érkezésétől számított 14 napja van a vásárlónak a vételárat vissza szolgáltatni. A kereskedő a Vevő részére a kézbesítéskor kifizetett összeget a vevő által megadott számlaszámra köteles elutalni a  vissza érkezett áru kézhezvételétől számított 14 napon belül.Nagyon fontos , hogy utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni. A termék ellenértékének visszatérítése előtt a terméket bevizsgáljuk.Sérült , esetleg használattól piszkos , szennyezett termékeket nem áll módunkban vissza venni , amennyiben a sérülés , vagy szennyeződés  a vevőnél történt. Itt külön kategória a baromfi kopasztó , melynek kézhezvétele után abban az esetben jár teljes körű vissza térítés , amennyiben a kipróbálás során  a gép értéke nem csökken. A már kipróbált , szennyezett gépek vissza vételét és árának visszatérítését nem vállaljuk. Teljes körű vissza térítés ebben az esetben csak akkor jár , ha a vevő a terméket nem próbálta ki jobban ,mint azt egy boltban tette volna.

Fogyasztó felelőssége az értékcsökkenésért: A fogyasztó a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.

Szintén ilyen kategória a ketreceink is ,melyeken használatba vételük után olyan szennyeződés jelenik meg melyek visszavásárlásra alkalmatlanná teszik.

Fontos!   A szállítás és kézbesítés során bekövetkezett sérülésekért nem vállalunk felelősséget.  Nagyon fontos a csomag átvételekor , annak szemre vételezése és egy esetleges sérülés gyanújánál azt még a sofőr jelenlétében kibontani és esetleg fotókkal rögzíteni a csomag állapotát , mert később csak így lehet eredményt elérni a kártérítéssel a futárszolgálatnál és a csomagoló anyag megőrzésével.Lehetőség szerint egy gyors jegyzőkönyv megírásával , azt a sofőrrel aláíratva van lehetőség a kártérítésre. Ilyen jellegű panaszt csak akkor tudunk elfogadni és kezelni ,ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérült csomagról.

 

 

A Honlap az eOldal szolgáltatás keretében működik, melyre tekintettel az eOldal adatkezelési tájékoztatója (is) megfelelően irányadó.

7. Záró rendelkezések

Irányadó jog: Példa: Jelen Üzletszabályzatra a Magyar Köztársaság jogszabályai, különösen az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CXVIII. törvény és a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései az irányadók.

Üzletszabályzat módosítása: Példa: Az Üzemeltető jogosult jelen Üzletszabályzatot a Felhasználók előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Honlap első használata alkalmával válnak hatályossá Önnel szemben, az ezt követő megrendelésekre vonatkozóan.

Érvényesség kezdete: 2014.12.21.